Alfaparf Milano Precious Nature Almond & Pistachio

Masker voor Bescherming van de Kleur

Alfaparf Milano Precious Nature Almond & Pistachio Masker  voor Bescherming van de Kleur
Alfaparf Milano Precious Nature Almond & Pistachio Masker  voor Bescherming van de Kleur
200 ml
10,90

Code: ALF1375 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Alfaparf Milano Precious Nature Almond & Pistachio
200 ml | 10,90

Beschrijving van de cosmetica Alfaparf Milano Precious Nature Almond & Pistachio

Het haarmasker Alfaparf Milano Precious Nature Almond & Pistachio is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • regenereert het haar over de gehele lengte
  • verlengt de levensduur van de kleur
  • versterkt de haarvezels

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Effect
Kleurbescherming
Haartype
gekleurd

Over het merk Alfaparf Milano

Alfaparf Milano – professionaliteit en Italiaanse stijl in de haarverzorging. Alfaparf Milano is eem toonaangevend Italiaans merk van professionele haarproducten. De middelen voor de haarverzorging, styling en haarverven worden al 30 jaar lang ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kappers en schoonheidssalons. Alle producten van het merk Alfaparf Milano worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit dankzij lange-termijnonderzoek en gecertificeerde innovatie.

Als je je haar kwaliteitszorg en een moderne behandeling in Italiaanse stijl gunt, maak dan een keuze uit een breed scala van shampoos, conditioners, regenereratiemaskers, conditioners, styling gels, lakken, harsen en andere producten van het merk Alfaparf Milano dat geschikt is voor elk type haar. Met Alfaparf Milano gun je je haar elke dag het beste.