Al Haramain L'AventureEau de Parfum voor Mannen

8×
Al Haramain L'Aventure Eau de Parfum voor Mannen
Al Haramain L'Aventure Eau de Parfum voor Mannen
30 ml
35,90

Code: AHR1007 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Al Haramain L'Aventure
Samenstelling

Waar zich het avontuur van je leven zich ook afspeelt, met de juiste geur kan je je altijd fantastisch voelen. De eau de parfum voor mannen Al Haramain L’Aventure geeft je vuur en het nodige zelfvertrouwen om zelfs in extreme situaties alles met gemak aan te kunnen.

  • frisse, fruitige geur
  • voor de actieve man die verlangt naar avontuur
  • geschikt voor elke dag

Samenstelling van de geur
In het begin heerst de frisheid van citrus dankzij citroen en bergamot. Elemi-hars geeft de opening een beetje ruwheid en iets etherisch. Nadien ruik je een boeket van jasmijn en meiklokjes gecombineerd met de geur van hout. Op het einde herken je verwarmende patchoeli vermengd met de sensuele, expressieve tonen van amber en muskus.

Verhaal van de geur
De flacon van de geur Al Haramain L’Aventure in de vorm van een kubus is gemaakt van elegant metaal, dat de verfijndheid van de geur onderstreept. De filosofie van het merk dat al sinds 1970 bestaat is vertrouwen in het vermogen van een geur om emoties, verlangens en herinneringen op te roepen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Elemi , Citroen , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Jasmijn , Hout Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Patchuli , Amber
Geursoort
fruitig

Review Al Haramain L'Aventure