Al HaramainAmber Oud Gold Edition Eau de Parfum Unisex

Al Haramain Amber Oud Gold Edition Eau de Parfum Unisex
Al Haramain Amber Oud Gold Edition Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
81,90

Je bespaart 26%
60 ml
60,01

Op voorraad | Code: AHR02891
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Keer terug naar het nu. Met de perfect uitgebalanceerde noten van het Al Haramain Amber Oud Gold Edition uniseks eau de parfum is het genieten geblazen. Fris, warm en sensueel, deze geur zorgt ervoor dat je niet in het verleden hoeft te dwalen of troost in de toekomst hoeft te zoeken. Het nodigt je uit om van het leven in het hier en nu te genieten.

  • zoet oosters aroma
  • voor wie ten volle van het nu wil genieten
  • vult je perfect aan bij elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
Al Haramain Amber Oud Gold Edition verfrist je eerst met groene noten en frisse bergamot. Hij wordt onmiddellijk gevolgd door zoete aroma's van meloen en ananas met een zweem van oosterse ambergris. De basis wordt gedomineerd door houtachtige noten, kenmerkende muskus en de aangename geur van vanille, die samen de sensuele charme van de hele geurcompositie compleet maken.

Verhaal van de geur
Al Haramain Amber Oud Gold Edition is een favoriet sinds hij in 2018 aan de wereld werd voorgesteld. Met zijn zoete oriëntaalse noot past hij goed bij mannen en vrouwen die van magische oriëntaalse geuren houden. Het onderstreept op prachtige en geweldloze wijze het natuurlijke karakter van de persoonlijkheid.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene noten , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Ananas , Meloen , Zoete Noten , Amber
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Hout Noten , Vanille
Geursoort
oriëntaalse