Aēsop Skin Parsley Seed

Zachte Reinigingsolie voor Droge tot Gevoelige Huid

Aēsop Skin Parsley Seed Zachte Reinigingsolie voor Droge tot Gevoelige Huid
Aēsop Skin Parsley Seed Zachte Reinigingsolie voor Droge tot Gevoelige Huid
Aēsop Skin Parsley Seed Zachte Reinigingsolie voor Droge tot Gevoelige Huid
200 ml
53,00

Code: AES0065 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Aēsop Skin Parsley Seed
200 ml | 53,00

Beschrijving van de cosmetica Aēsop Skin Parsley Seed

De reinigingsolie Aēsop Skin Parsley Seed is een uniek product voor een perfecte en zachte reiniging van het hele gezicht. Gun je huid de aandacht die zorgt voor zijn gezondheid, schoonheid en aantrekkelijkheid!

Kenmerken:

  • verwijdert effectief de make-up van de huid
  • hydrateert de huid
  • Heeft verfrissende en rustgevende effecten
  • voedt de huid
  • kalmeert de irritatie

Hoe te gebruiken:
Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid olie in op de vochtige huid over het hele gezicht en de hals. Grondig afspoelen met warm water.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
droog tot gemengd, gevoelig

Over het merk Aēsop

Het Australische verzorgingsmerk Aēsop biedt je uitstekende zorg voor je gezicht, haar en lichaam. Het merk Aēsop is opgericht in Melbourne in 1987 en produceert verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit op plantaardige basis met de nadruk op detail en sensueel genot.

De producten van Aēsop zijn rijk vooral aan natuurlijke antioxidanten die de ongewenste effecten van vrije radicalen effectief bestrijden. Vrije radicalen dragen bij aan voortijdige veroudering van de huid en een ongezond uiterlijk. Gerichte lokale toepassing van antioxidanten op het gezicht, lichaam en haar helpt bij het herstellen en beschermen van de cellen aan het oppervlak met een gezonde en jeugdige uitstraling als resultaat.

Alle verzorgingsproducten van Aēsop zijn in een laboratorium getest en hebben bewezen veiligheid en werkzaamheid. Verzorg je huid echt effectief met de unieke Australische producten van Aēsop!