Aēsop Skin Parsley Seed

Antioxidanten Tonic voor Alle Huidtypen

Aēsop Skin Parsley Seed Antioxidanten Tonic voor Alle Huidtypen
Aēsop Skin Parsley Seed Antioxidanten Tonic voor Alle Huidtypen
Aēsop Skin Parsley Seed Antioxidanten Tonic voor Alle Huidtypen
200 ml
57,00

Code: AES0060 | Meer dan 20 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

st
GLS
maandag 28-1-2019
Aēsop Skin Parsley Seed
200 ml | 57,00

Beschrijving van de cosmetica Aēsop Skin Parsley Seed

Het reinigingswater Aēsop Skin Parsley Seed is de laatste stap in het reinigen van de huid. Verwijdert resten van make-up en onzuiverheden en laat de huid mooi en fris achter.

Kenmerken:

  • kalmeert en toniseert
  • bereidt de huid voor op de applicatie van verzorgingsproducten

Ingrediënten:

  • zonder alcohol

Hoe te gebruiken:
Breng met een cosmetische tampon aan en voltooi de reiniging van de huid met cirkelvormige bewegingen. Herhaal dit totdat de tampon volledig schoon is. Niet afspoelen.

Kenmerken

Consistentie
tonic
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Aēsop

Het Australische verzorgingsmerk Aēsop biedt je uitstekende zorg voor je gezicht, haar en lichaam. Het merk Aēsop is opgericht in Melbourne in 1987 en produceert verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit op plantaardige basis met de nadruk op detail en sensueel genot.

De producten van Aēsop zijn rijk vooral aan natuurlijke antioxidanten die de ongewenste effecten van vrije radicalen effectief bestrijden. Vrije radicalen dragen bij aan voortijdige veroudering van de huid en een ongezond uiterlijk. Gerichte lokale toepassing van antioxidanten op het gezicht, lichaam en haar helpt bij het herstellen en beschermen van de cellen aan het oppervlak met een gezonde en jeugdige uitstraling als resultaat.

Alle verzorgingsproducten van Aēsop zijn in een laboratorium getest en hebben bewezen veiligheid en werkzaamheid. Verzorg je huid echt effectief met de unieke Australische producten van Aēsop!