Aēsop Skin Damascan Rose

Diepe Voedende en Hydraterende Serum voor Zeer Droge Huid

Aēsop Skin Damascan Rose Diepe Voedende en Hydraterende Serum   voor Zeer Droge Huid
25 ml
72,00

Code: AES0023 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 22-5-2019
Aēsop Skin Damascan Rose
25 ml | 72,00

Beschrijving van de cosmetica Aēsop Skin Damascan Rose

Het huidserum Aēsop Skin Damascan Rose is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • hydrateert en voedt effectief
  • herstelt de jeugdige frisheid en schoonheid van de huid
  • regenereert de huid en voorkomt irritatie

Hoe te gebruiken:
Klop een geschikte hoeveelheid serum zacht met je vingertoppen in de schone huid. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Ga verder met je favoriete dag-/nachtzorg.

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Hydratatie, Voedend
Huidtype
droog
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
hydratatie, voeding & dehydratatie

Over het merk Aēsop

Het Australische verzorgingsmerk Aēsop biedt je uitstekende zorg voor je gezicht, haar en lichaam. Het merk Aēsop is opgericht in Melbourne in 1987 en produceert verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit op plantaardige basis met de nadruk op detail en sensueel genot.

De producten van Aēsop zijn rijk vooral aan natuurlijke antioxidanten die de ongewenste effecten van vrije radicalen effectief bestrijden. Vrije radicalen dragen bij aan voortijdige veroudering van de huid en een ongezond uiterlijk. Gerichte lokale toepassing van antioxidanten op het gezicht, lichaam en haar helpt bij het herstellen en beschermen van de cellen aan het oppervlak met een gezonde en jeugdige uitstraling als resultaat.

Alle verzorgingsproducten van Aēsop zijn in een laboratorium getest en hebben bewezen veiligheid en werkzaamheid. Verzorg je huid echt effectief met de unieke Australische producten van Aēsop!