Aēsop Skin B & Tea Milde Reinigingstonic voor Alle Huidtypen Zelfs Gevoelige Huid

Aēsop Skin B & Tea Milde Reinigingstonic  voor Alle Huidtypen Zelfs Gevoelige Huid
Aēsop Skin B & Tea Milde Reinigingstonic  voor Alle Huidtypen Zelfs Gevoelige Huid
200 ml

Code: AES0004 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Aēsop Skin B & Tea
Kenmerken

De toner Aēsop Skin B & Tea zuivert, harmoniseert en verfrist je huid.

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een cosmetische tampon en behandel de huid met cirkelvormige bewegingen. Niet afspoelen. Gebruik elke ochtend en / of avond.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Aēsop

Het Australische verzorgingsmerk Aēsop biedt je uitstekende zorg voor je gezicht, haar en lichaam. Het merk Aēsop is opgericht in Melbourne in 1987 en produceert verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit op plantaardige basis met de nadruk op detail en sensueel genot.

De producten van Aēsop zijn rijk vooral aan natuurlijke antioxidanten die de ongewenste effecten van vrije radicalen effectief bestrijden. Vrije radicalen dragen bij aan voortijdige veroudering van de huid en een ongezond uiterlijk. Gerichte lokale toepassing van antioxidanten op het gezicht, lichaam en haar helpt bij het herstellen en beschermen van de cellen aan het oppervlak met een gezonde en jeugdige uitstraling als resultaat.

Alle verzorgingsproducten van Aēsop zijn in een laboratorium getest en hebben bewezen veiligheid en werkzaamheid. Verzorg je huid echt effectief met de unieke Australische producten van Aēsop!

Review Aēsop Skin B & Tea