Aēsop Hair CalmingKalmerende Shampoo voor Droge en Jeukende Hoofdhuid

Aēsop Hair Calming Kalmerende Shampoo  voor Droge en Jeukende Hoofdhuid
Aēsop Hair Calming Kalmerende Shampoo  voor Droge en Jeukende Hoofdhuid
200 ml
27,00

Code: AES0008 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 5-6-2020
UPS Air Mail
donderdag 4-6-2020

Product beschrijving Aēsop Hair Calming
Kenmerken

De shampoo Aēsop Hair Calming reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • regenereert en voedt het haar
  • geeft het haar een delicate geur
  • laat het haar zacht achter

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks. Herhaal indien nodig.

Kenmerken

Effect
Kalmerend
Type hoofdhuid
gevoelige hoofdhuid, normale hoofdhuid, jeukende hoofdhuid

Over het merk Aēsop

Het Australische verzorgingsmerk Aēsop biedt je uitstekende zorg voor je gezicht, haar en lichaam. Het merk Aēsop is opgericht in Melbourne in 1987 en produceert verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit op plantaardige basis met de nadruk op detail en sensueel genot.

De producten van Aēsop zijn rijk vooral aan natuurlijke antioxidanten die de ongewenste effecten van vrije radicalen effectief bestrijden. Vrije radicalen dragen bij aan voortijdige veroudering van de huid en een ongezond uiterlijk. Gerichte lokale toepassing van antioxidanten op het gezicht, lichaam en haar helpt bij het herstellen en beschermen van de cellen aan het oppervlak met een gezonde en jeugdige uitstraling als resultaat.

Alle verzorgingsproducten van Aēsop zijn in een laboratorium getest en hebben bewezen veiligheid en werkzaamheid. Verzorg je huid echt effectief met de unieke Australische producten van Aēsop!

Review Aēsop Hair Calming