Aēsop Dental

Verfrissende Mondwater

Aēsop Dental Verfrissende Mondwater
Aēsop Dental Verfrissende Mondwater
Aēsop Dental Verfrissende Mondwater
500 ml
22,00

Code: AES0047 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 21-1-2019
Aēsop Dental
500 ml | 22,00

Beschrijving van de cosmetica Aēsop Dental

Het mondwater Aēsop Dental Dental verfrist niet alleen de adem maar vecht ook tegen tandplak en helpt het tandvlees en de tanden gezond te houden.

Kenmerken:

  • zorgt voor frisse adem
  • verwijdert langdurig de geur uit je mond
  • vernietigt bacteriën

Hoe te gebruiken:
Spoel na het reinigen van de tanden de mond met mondwater gedurende de tijd die aangegeven staat op de verpakking en spuug vervolgens uit.

Over het merk Aēsop

Het Australische verzorgingsmerk Aēsop biedt je uitstekende zorg voor je gezicht, haar en lichaam. Het merk Aēsop is opgericht in Melbourne in 1987 en produceert verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit op plantaardige basis met de nadruk op detail en sensueel genot.

De producten van Aēsop zijn rijk vooral aan natuurlijke antioxidanten die de ongewenste effecten van vrije radicalen effectief bestrijden. Vrije radicalen dragen bij aan voortijdige veroudering van de huid en een ongezond uiterlijk. Gerichte lokale toepassing van antioxidanten op het gezicht, lichaam en haar helpt bij het herstellen en beschermen van de cellen aan het oppervlak met een gezonde en jeugdige uitstraling als resultaat.

Alle verzorgingsproducten van Aēsop zijn in een laboratorium getest en hebben bewezen veiligheid en werkzaamheid. Verzorg je huid echt effectief met de unieke Australische producten van Aēsop!