Adidas Active Bodies Eau de Toilette voor Mannen

1×
Adidas Active Bodies Eau de Toilette voor Mannen
Adidas Active Bodies Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
21,90

Code: ADI0650 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Adidas Active Bodies
Samenstelling

Ben jij een gedreven sporter die altijd naar maximale prestaties streeft? Eau de toilette Adidas Actieve Bodies is gemaakt voor actieve en dynamische mannen die elke uitdaging en elk nieuw avontuur aangaan. Ondersteun je inspanningen met een energetische geur en je bent de winnaar.

  • aromatische geur voor moderne mannen
  • geeft kracht en zelfvertrouwen
  • onderstreept de sportieve geest van de drager

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je verfrissende citroen met groene tonen in combinatie met mannelijke lavendel, aromatische komijn en cassia. Aldehyden zorgen voor een sprankelende noot. Vervolgens komt de sensuele mix van sandelhout en cederhout met elegante akkoorden van roos en fresia. Intensiteit en diepte worden toegevoegd door de verwarmende essenties van amber en muskus die perfect worden aangevuld door het zoetige duo van tonkabonen met storaxboom, aardse eikenmos en labdanum.

Verhaal van de geur
Niets is te vergelijken met het gevoel van een overwinning. Gun jezelf een golf van energie en motivatie met de geur voor mannen Adidas Active Bodies uit 1990. De minimalistische flacon onthult over de drager dat hij zich niet bezig houdt met kleinigheden maar rechtstreeks op zijn doel afgaat. 

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
aromatisch

Review Adidas Active Bodies1