Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile

Bodycrème voor Vrouwen 150 gr

Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile Bodycrème voor Vrouwen  150 gr
Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile Bodycrème voor Vrouwen  150 gr
Bodycrème voor Vrouwen 150 gr

Code: ADP0676 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile
Bodycrème voor Vrouwen 150 gr

Beschrijving van het parfum Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile

De geparfumeerde body-crème Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde lijn.

Over het merk Acqua di Parma

Kwaliteit, elegantie, creativiteit en exclusiviteit – dit zijn de waarden die al meer dan een eeuw van toepassing zijn op de parfums van Acqua di Parma.

Het exclusieve merk niche parfums Aqua di Parma ontstond in 1916 in het centrum van de oude Italiaanse stad Parma. Hier, in een kleine parfumeursmanufactuur, creëerden de meesters in het vak een moderne, lichte en frisse geur die aanzienlijk verschilde van de toenmalige zware en sterke eaux de cologne van Duitse oorsprong. Het eerste Italiaanse Eau de Cologne bestond uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen en de samenstelling ervan is tot nu toe niet veranderd.

Het eau de cologne Acqua di Parma Colonia werd het symbool van de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Het verkreeg in die periode ook zijn iconische vorm – een flacon in de stijl art deco, die tot op heden onherroepelijk bij dit merk hoort. In de tweede helft van de twintigste eeuw, toen Acqua die Parma zich tot een exclusief parfumhuis ontwikkelde en een cultsymbool werd in de hogere kringen, kwam het internationale succes.

Het merk heeft zijn status als luxe merk behouden en het portfolio bevat allerlei parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen. Probeer de vrouwengeur Acqua die Parma Profumo of de mannengeur Acqua die Parma Apolonia Oud en leer wat de waarde is van kwaliteitsbestanddelen, Italiaanse productie en tijdrovend ambachtelijke arbeid.

Beoordeling Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!