Acqua di Parma Collezione BarbiereScheercreme voor Mannen

Acqua di Parma Collezione Barbiere Scheercreme voor Mannen
Acqua di Parma Collezione Barbiere Scheercreme voor Mannen
75 ml
37,00

Code: ADP0640 | Meer dan 5 st. in voorraad
1

Er zijn producten toegevoegd aan je winkelmandje

Acqua di Parma Collezione Barbiere Scheercreme voor Mannen
| 1 st | 37,00
PostNL
zaterdag 19-10-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 18-10-2019

Beschrijving van het parfum Acqua di Parma Collezione Barbiere

De scheercrème voor mannen Acqua di Parma Collezione Barbiere vormt een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Hij zal de huid mooi verzachten en maakt op deze wijze een heel precieze scheerbeurt mogelijk. Dankzij de aangename geur zal het preparaat van je dagelijkse ritueel een onvergetelijke ervaring maken.

Over het merk Acqua di Parma

Kwaliteit, elegantie, creativiteit en exclusiviteit – dit zijn de waarden die al meer dan een eeuw van toepassing zijn op de parfums van Acqua di Parma.

Het exclusieve merk niche parfums Aqua di Parma ontstond in 1916 in het centrum van de oude Italiaanse stad Parma. Hier, in een kleine parfumeursmanufactuur, creëerden de meesters in het vak een moderne, lichte en frisse geur die aanzienlijk verschilde van de toenmalige zware en sterke eaux de cologne van Duitse oorsprong. Het eerste Italiaanse Eau de Cologne bestond uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen en de samenstelling ervan is tot nu toe niet veranderd.

Het eau de cologne Acqua di Parma Colonia werd het symbool van de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Het verkreeg in die periode ook zijn iconische vorm – een flacon in de stijl art deco, die tot op heden onherroepelijk bij dit merk hoort. In de tweede helft van de twintigste eeuw, toen Acqua die Parma zich tot een exclusief parfumhuis ontwikkelde en een cultsymbool werd in de hogere kringen, kwam het internationale succes.

Het merk heeft zijn status als luxe merk behouden en het portfolio bevat allerlei parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen. Probeer de vrouwengeur Acqua die Parma Profumo of de mannengeur Acqua die Parma Apolonia Oud en leer wat de waarde is van kwaliteitsbestanddelen, Italiaanse productie en tijdrovend ambachtelijke arbeid.

Review Acqua di Parma Collezione Barbiere

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!