Abercrombie & Fitch Fierce eau de cologne voor Mannen

Abercrombie & Fitch Fierce eau de cologne voor Mannen
Abercrombie & Fitch Fierce eau de cologne voor Mannen
50 ml
95,50

Code: ABE0004 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Abercrombie & Fitch Fierce
Samenstelling

Wek je zintuigen op, verfris je lichaam en ga de dagelijkse uitdagingen tegemoet. De eau de cologne voor mannen Abercrombie & Fitch Fierce is als op maat gemaakt voor de actieve, sportieve man. Het is een ode aan de mannelijke kracht en fysieke schoonheid, die weerspiegeld wordt in de originele flacon. De geur munt uit dankzij zijn grote bestendigheid, wat vooral handig is op een hectische dag.

  • aromatische, houtachtige geur
  • voor de moderne man
  • ideaal voor elke dag

Samenstelling van de geur
De opening van de geurcompositie staat in het teken van kruidige kardemom, zilverspar, sinaasappel, frisse citroen en de etherische olie petitgrain. Nadien treedt rozemarijn op de voorgrond, samen met romantische roos, de bloemengeur van meiklokjes en tedere jasmijn. Tot slot worden je zintuigen gestreeld door eikenmos, Braziliaans rozenhout, vetiver en muskus.

Het verhaal van de geur
De geur Fierce verscheen voor het eerst op de markt in het jaar 2002. Het Amerikaanse merk Abercrombie & Fitch is vooral bekend voor zijn kleding, die toonaangevend is voor vrijetijdsmode.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Spar , Petitgrain , Sinaasappel , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Roos , Jasmijn , Rozemarijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Vetiver , Braziliaans rozenhout , Eikenmos
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Review Abercrombie & Fitch Fierce