Abercrombie & Fitch AuthenticEau de Toilette voor Mannen

Abercrombie & Fitch Authentic Eau de Toilette voor Mannen
Abercrombie & Fitch Authentic Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
33,50

Code: ABE01735 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Abercrombie & Fitch Authentic
Samenstelling

Wees niet bang om jezelf te zijn. De eau de toilette voor mannen Abercrombie & Fitch Authentic is een aromatische geur waarin lichte citrusakkoorden worden aangevuld met verwarmende aardse elementen die de compositie een mannelijk karakter geven.

  • aromatische geur met frisse noten van citrus
  • voor mannen die niet bang zijn om zichzelf te zijn
  • ontworpen door parfumeur Clement Gavarry
  • vormt een duo met de eau de parfum Abercrombie & Fitch Authentic voor vrouwen

Samenstelling van de geur
Laat je zintuigen in de opening van de eau de toilette verfrissen door lichte, sprankelende bergamot en grapefruit, gekruid met een snufje peper. Van de frisse citrus gaat de geurcompositie geleidelijk aan over in een verwarmend hart. Stimulerende, licht pikante gember wordt verenigd met de essences van salie en aromatische lavendel. De mannelijke basisnoten van de geur Abercrombie & Fitch Authentic verbinden aards mos, suède en houtakkoorden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Peper , Bergamot , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Gember , Lavendel , Scharlei
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Suede, Hout Noten
Geursoort
citrus, aromatisch

Review Abercrombie & Fitch Authentic