54 Celsius PyroPet KISA (Cat)sierkaars dusty pink

54 Celsius PyroPet KISA (Cat) sierkaars dusty pink
54 Celsius PyroPet KISA (Cat) sierkaars dusty pink
17 cm

Code: EAB00186 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Cadeautje voor jou
Profiteer van gratis verzending op alle bestellingen.

Beschrijving van het parfum 54 Celsius PyroPet KISA (Cat)
Samenstelling

Hou je van katten? Dan heb je vast plezier van deze schattige, roze sierkaars PyroPet KISA, die zich maar al te graag neervlijt op een tafeltje of dressoir om jou tijdens je dagelijkse bezigheden in de gaten te houden.

Wanneer het juiste moment aanbreekt, kan je het katje aansteken en zien hoe er langzaam aan een griezelig skelet tevoorschijn komt. Ideaal voor een sfeeravondje met een horrorfilm of boek – tenminste op de voorwaarde dat je wel houdt van een beetje gruwelen.

Kenmerken:

  • dit schattige katje onthult tijdens het branden haar werkelijke aard
  • leuk gadget voor liefhebbers van designstukken, katten en dieren in het algemeen.
  • sierkaars met unieke verrassing als origineel cadeau
  • minimalistisch en apart design dat elk interieur opfleurt

Materiaal:

  • paraffine, katoenen lont en aluminium skelet

Hoe te gebruiken:
Elke 54 Celsius PyroPet kaars brandt en smelt op zijn eigen uniek manier die verschilt van gewone kaarsen. Tijdens het branden smelt er een grote hoeveelheid kaarsvet, daarom is het beter om de kaars op een stevige onderlegger te plaatsen met een minimum doorsnee van 25 cm. Raak het skelet van de kaars nooit aan tijdens of vlak na het branden, het is gloeiheet. Indien de lont langer is dan 0,5 cm, knip er dan een stukje af. Brand de kaars nooit in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen en laat ze nooit onbeheerd achter.

Samenstelling

Type Lont
katoen
Aantal Lonten
1
Type Wax
andere

Review 54 Celsius PyroPet KISA (Cat)